Un poliţist din cadrul Secţiei 4 Poliţie Iaşi şi un poliţist local au salvat de la înec, miercuri, 28 octombrie, un bărbat de 58 ani, din localitate, se precizează într-un comunicat al IPJ Iaşi.

Secţia 4 Poliţie Iaşi a fost sesizată prin apel la 112 că pe malul lacului Ciric se află un bărbat care, cel mai probabil, intenţiona să se sinucidă.

“În urma sesizării, agent şef adjunct Irinel Lungu, din cadrul Secţiei 4 Poliţie Iaşi împreună cu poliţistul local Romeo Neagu au ajuns de urgenţă la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă: la o distanţă de aproximativ 4 metri de mal a fost observat trupul unui bărbat care plutea pe luciul apei. Poliţistul local a intervenit pentru aducerea trupului persoanei la mal, iar împreună cu  agent şef adjunct Lungu Irinel  au procedat la scoaterea acestuia din din apă  şi la efectuarea  manevrelor de resuscitare cardio-respiratorii până la sosirea echipajului de ambulanţă”, se precizează în comunicatul citat.

În urma intervenţiei prompte a poliţiştilor, bărbatul şi-a revenit, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. (ZCH NEWS)

Articolul precedentContrabandişti reţinuţi în urma percheziţiilor
Articolul următorExpoziție dedicată Zilei Arhivelor Naționale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.