După ce li s-a părut bizar din start un incendiu de autoturism, izbucnit aproape de miezul nopții de 2 spre 3 mai, pompierii au solicitat sprijinul criminaliștilor și astfel s-a stabilit că mașina, marca Mercedes, fabricată în 1986, a fost incendiată. Autoturismul se afla într-o parcare de pe strada Mihai Viteazu și, după ce-a fost incendiat, s-a produs un scurtcircuit și, fiind diesel, a pornit singură, s-a deplasat câțiva metri și s-a oprit într-un alt autoturism.

Bărbat reținut pentru incendierea unui Mercedes, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn timpul cercetărilor făcute la fața locului a fost găsit un recipient, în care fusese benzină, substanța folosită pentru a incendia autovehiculul. Imediat ce au avut concluzii referitoare la cauza incendiului, polițiștii au început să caute autorul. Acesta, însă, s-a prezentat singur la poliție și și-a recunoscut fapta. Culmea este că bărbatul, care are 47 de ani, nu se afla într-o relație de dușmănie cu proprietarul autoturismului. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal de distrugere prin incendiere. Valoarea pagubelor a fost stabilită la 7.000 de lei. Mașina în care s-a oprit Mercedesul incendiat a rămas fără o oglindă și fără vopseaua de pe portiere.

Astăzi, 4 mai, bărbatul acuzat de incendiere va fi prezentat Judecătoriei Piatra-Neamț, cu propunerea de arestare. (C.M.)

Articolul precedentISU Neamţ: Recrutare candidaţi pentru Admiterea 2018
Articolul următorSistemul informatizat din sănătate este blocat de o săptămână
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.