0:00

Bărbat lipsit de libertate și violat la stână, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 52 de ani a trecut printr-un adevărat coșmar, fiind bătut, ținut cu forța și violat într-o stână. Totul s-ar fi petrecut în vara anului trecut, în noaptea de 13 spre 14 iunie.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au emis, ieri, 8 aprilie, ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 46 de ani și a unui tânăr, de 24 de ani, ambii din comuna Vorona, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și viol.

Stâna în care s-ar fi petrecut faptele violente este situată în comuna Vorona din județul Botoșani. Pentru a proba faptele, polițiștii botoșăneni au efectuat patru percheziții domiciliare, sâmbătă, 8 aprilie, una dintre percheziții fiind chiar la stâna în care s-ar fi întâmplat grozăvia. Polițiștii au mers prin zăpadă 4 kilometri, pe jos, pentru a ajunge la locul faptei.

Bărbat lipsit de libertate și violat la stână, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma perchezițiilor, 7 persoane au fost conduse la audieri: cei doi bănuiți ca fiind autorii, victima și 4 martori.

“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că cei doi, în noaptea de 13 spre 14 iunie 2022, ar fi ținut victima, un bărbat de 52 de ani, împotriva voinței sale, la o stână din extravilanul comunei Vorona, unde ar fi agresat-o și ar fi supus-o mai multor acte sexuale”,  precizează agent principal Delia Neniscu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Astăzi, cei doi suspecți au fost prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Numai pentru lipsire de libertate aceștia riscă închisoarea de la 1 la 7 ani potrivit Codului Penal.

Angela Croitoru

FOTO: IPJ Botoșani

Articolul precedentAccident la Roman, trei copii au ajuns la spital
Articolul următorPelerinaj de Florii în Sâmbăta lui Lazăr în parohii din Moldova
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.