0:00

Bărbat în comă, după ce o placă de patru tone i-a zdrobit picioarele, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Potrivit informaţiilor furnizate de inspector Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, bărbatul era angajatul unei firme de construcţii şi efectua verificări la o clădire aflată în contrucţie din comuna Băceşti.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă, firma la care lucrează bărbatul urmând să fie trasă la răspundere pentru „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și neluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă“.

A fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Vaslui care urmează să facă o anchetă fiind vorba despre un accident de muncă.

Știre inițială: Un bărbat de 56 de ani, din judeţul Vaslui, se află la limita dintre viaţă şi moarte, după ce o placă de beton cu o greutate de peste patru tone i-a căzut peste picioare.

Accidentul a avut loc în comuna Băceşti, din judeţul Vaslui, astăzi, 16 februarie. Pompierii l-au scos de sub placă, folosind modulul de descarcerare, iar echipajul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, venit la faţa locului, a constatat că acesta este inconştient, în urma numeroaselor fracturi deschise şi închise suferite la picioare.

În ajutorul bărbatului au acţionat pompierii detaşamentului Vaslui și Garda II Negrești, cu două autospeciale pentru descarcerare şi Echipajul de Prim Ajutor SMURD, în sprijinul acestora venind şi o ambulanţă a SAJ Vaslui.

Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Poliţiştii vasluieni cercetează accidentul.

Angela Croitoru

FOTO: ISU Vaslui

Articolul precedentSancțiuni dure pentru munca fără forme legale: ITM Neamț a dat 5 amenzi de 81.500 lei
Articolul următorVideo Piatra Neamţ. Două familii evacuate după ce un excavator a rupt o ţeavă de gaze
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.