Un bărbat de 50 de ani, din Roman, se află în comă, la secția de reanimare a spitalului din localitate, după ce, în timpul nopții, garsoniera în care locuiește a luat foc. Vecinii au fost cei care au anunțat pompierii, la ora 3 noaptea, despre faptul că a izbucnit incendiul.

„La locul indicat, s-au deplasat 3 echipaje de pompieri de la Detașamentul Roman cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD precum și o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Neamț. În garsoniera respectivă a fost descoperită o persoană de sex masculin de aproximativ 50 de ani intoxicată cu fum, inconștientă, dar care prezenta semne vitale”, a declarat lt. Andrei Grancea din cadrul ISU Neamț.

Pompierii au stabilit că locuința a luat foc din cauza unor lumânări lăsate aprinse, proprietarul având un loc special amenajat, în care ardea lumânări. De acolo focul s-a extins la îmbrăcăminte și la mobilier, iar fumul a invadat toată garsoniera și l-a intoxicat grav pe proprietarul care dormea. (C.M.)

Articolul precedentCauza morții lui Alexandru Gabriel Băiașu: șoc septic
Articolul următorBătrân lovit în plin de mașină – în comă, transferat la Iași
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.