Bărbat găsit mort în stradă la Roznov, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn Roznov, pe strada Speranţei, ieri dimineaţă, 9 noiembrie, în jurul orei 7,00, a fost găsit cadavrul unui localnic, în vârstă de 55 de ani.

Poliția Neamț a oferit primele detalii despre acest caz: „Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 55 de ani, din Roznov.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentMasă caldă pentru copiii din 10 școli din Neamț, buget de 5,444 milioane lei anul acesta
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: „Guvernul Ciucă anunță începerea fazei a cincea a Programului Operațional de ajutorare a persoanelor dezavantaje”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.