medicina legala 01ACTUALIZARE: Pentru a se stabili cu exactitate traseul proiectilului şi distanţa de la care s-a tras, în cauză s-a dispus efectuarea unei expertize balistice. Până acum, după finalizarea cercetărilor la faţa locului, anchetatorii sunt tentaţi să creadă că a fost vorba de un accident, în timp ce bărbatul se afla la braconat mistreţi.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un bărbat de 42 de ani din Poiana-Oanțu, comuna Pângărați, a fost găsit astăzi, 9 iunie, împușcat în omoplat, pe pășunea de la marginea lizierei. Apelul la 112 a fost făcut de către soția lui, care a spus că bărbatul a plecat aseară să aducă vaca și nu s-a mai întors. Întrebată dacă soțul ei are vreun fel de leziuni, femeia a spus că îi este frică să se apropie de el. Primul polițist care a ajuns în zonă a constatat însă că bărbatul are o urmă de împușcătură, iar lângă cadavru a fost găsită o armă de vânătoare. În evidențele Poliției Neamț săteanul nu figurează ca deținător de armă, deci cel mai probabil o avea fără autorizație, pentru braconaj. În cauză a fost deschisă o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit bărbatul, ipotezele cele mai plauzibile fiind suicidul sau un accident. (Oana IOSUB-TOMA., Cristina MIRCEA)

1 COMENTARIU

  1. Cu dracu sa te sinucizi cu o arma de vanatoare impuscandu-te in omoplat? Dupa testul balistic si dupa competentele anchete ale IPJ cu siguranta ca portatoarea de covant va comunica malitios ca vinovata afost …VACA!

Comments are closed.