0:00

Bărbat din Piatra Neamț condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic cu ecstasy, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProblema traficului de droguri în Neamț nu este nouă și magistrații au dovedit că sunt dispuși să dea pedepse din ce în ce mai mari pentru cei vinovați.

Un exemplu este un bărbat de 38 de ani din Piatra Neamţ are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani şi 2 luni pentru trafic de droguri de mare risc.

Magistraţii Tribunalului Neamț au stabilit această pedeapsă pentru că „în cursul anilor 2020 – 2021, cel în cauză a comercializat mai multe comprimate ecstasy către diverse persoane din municipiul Piatra-Neamț, iar în aceeași perioadă a deținut, fără drept, cannabis si ecstasy în vederea consumului propriu“, potrivit informaţiilor furnizate de agent principal Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din IPJ Neamț l-au depistat şi au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii, conducându-l, ieri, 24 februarie, la Penitenciarul Bacău.

A.C.

Articolul precedentExceptare de la măsura carantinării pentru cei care vin din Ucraina
Articolul următorFOTO. Târgu Neamț. Spațiu de închiriat, zonă ultracentrală
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.