Bărbat din Pângărăcior zdrobit de TAF, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din localitatea Pângărăcior, în vârstă de 44 de ani, a ajuns, luni, 19 decembrie, pe mâinile chirurgilor de la Spitalul Județean de Urgență (SJU) Neamț, după ce a fost zdrobit de un TAF. Omul se afla la lucru când s-a întâmplat nenorocirea, inspectorii ITM Neamț precizând că acesta este angajat al unei firme cu sediul în comuna Petricani. Practic, omul s-a accidentat în momentul în care a încercat să oprească un TAF care aluneca.

„Potrivit comunicării unității angajatoare, accidentul s-a petrecut la 10:20, într-un parchet de exploatare. C.Z. este legător de sarcină, angajat cu contract de muncă. În intenția lui de a urca în TAF, pentru a-l opri din alunecare, acesta a căzut lângă anvelopa TAF-ului, fiind agățat de nervurile cauciucului, care i-au produs leziuni interne. Momentan, accidentul este cercetat în cadrul firmei„, a precizat Nicolae Hârlea, purtătorul de cuvânt al ITM Neamț.

Potrivit medicilor de la SJU Neamţ, pacientul a fost diagnosticat cu hemopneumotorax, ca urmare a faptului că plămânii i-au fost perforați de coastele care s-au rupt sub greutatea TAF-ului. (M.T.)

Articolul precedentUn polițist care lua ”taxă de șmecher”, trimis în judecată
Articolul următorSe întâmplă acum: 3 ore fără apă pe 3 străzi din Piatra Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.