0:00

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, în colaborare cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău, au desfășurat o operațiune complexă în urma căreia a fost documentată activitatea infracțională a unui bărbat acuzat de trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive, fără drept.

Bărbat din Bacău arestat pentru trafic de droguri și substanțe psihoactive, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPotrivit IPJ Bacău: „Bărbatul a fost prins în flagrant delict, în municipiul Buzău, în timp ce ar fi deținut și transportat aproximativ 230 de grame de canabis destinat vânzării. De asemenea, din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada mai – iunie, bărbatul ar fi deținut și comercializat diferite cantități de droguri de risc (canabis și rezină de canabis) și substanțe psihoactive (2MMC) către consumatori din județul Bacău”.

Bărbat din Bacău arestat pentru trafic de droguri și substanțe psihoactive, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPe data de 21 iunie 2024, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Bacău au dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore. Ulterior, pe data de 22 iunie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bacău a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La desfășurarea acțiunii au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție”, a declarat Insp. Princ Cătălina Păduraru purtător de cuvânt IPJ Bacău.

 

Denisa POPA

Foto: IPJ Bacău

Articolul precedentȘtire actualizată. Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui accident de muncă la o fabrică de cașcaval. ITM acuză abateri grave
Articolul următorBărbat din Iași arestat pentru pornografie infantilă și șantaj
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.