ambulanta 08Dis-de-dimineaţă, vineri, 21 august, în jurul orei 7.00, un bărbat de 33 de ani, din localitatea Izvoare, comuna Bahna, s-a ales cu urechea tăiată cu o sabie, după ce s-a certat cu un alt bărbat. Nu se cunosc motivele pentru care cei doi bărbaţi s-au luat la ceartă, dar bărbatul de 33 de ani s-a ales urechea tăiată şi contuzii.

„Un echipaj cu medic s-a deplasat în localitatea Izvoare şi a găsit un bărbat cu o plagă tăiată pavilion auricular stâng, contuzie umăr, braţ şi cot stâng şi plagă minoră la gamba stângă, în urma unei agresiuni. Acesta a fost transportat cu ambulanţa la CPU al Spitalului Municipal Roman”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta şefă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ. Potrivit biroului de presă al Poliţiei Neamţ, bărbatul de 33 de ani nu a depus plângere penală până la momentul de faţă.

ambulanta mihaela olaru 01
Mihaela OLARU

O altă agresiune, la fel de gravă, s-a petrecut şi în dimineaţa zilei de duminică, 23 august, în jurul orei 4.00. Un bărbat de 37 de ani a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi după ce s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis şi otoragie, în urma unei agresiuni. A fost transportat de către o ambulanţă la UPU Piatra Neamţ, dar de aici a fost trimis imediat la Iaşi, date fiind rănile foarte grave.

„Numai în acest sfârşit de săptămână, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Neamţ a fost solicitat, prin apel la 112, în peste 15 cazuri de agresiuni cu leziuni grave”, a mai declarat asistenta şefă de la SAJ Neamţ. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentCopil de 3 ani, accidentat de o maşină!
Articolul următorAccident mortal la Săbăoani! Alte două persoane rănite grav!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.