accident copacO femeie de 63 de ani a decedat, iar alte două persoane au fost grav rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă, 22 august, în localitatea Traian, comuna Săbăoani.

„Din primele cercetări, se pare că în timp ce un bărbat de 36 ani din Galați conducea un autoturism pe DN 2, a părăsit partea carosabilă, a rulat prin șanțul de pe marginea drumului după care s-a răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile. Urmare a producerii accidentului o pasageră de pe locul dreapta spate a decedat, iar conducătorul auto precum și pasagerul de pe locul stânga față au fost răniți grav”, a precizat subcomisar Constantin Irina, din cadrul IPJ Neamţ.

La locul accidentului s-au deplasat şi trei echipaje de salvare, de Terapie Intensivă Mobilă, ambulanţă şi echipajul EPA. Femeia de 63 de ani avea leziuni incompatibile cu viaţa şi nu a mai putut fi salvată. Ceilalţi doi pasageri, soţ şi soţie, au fost transportaţi la spital cu răni grave. Bărbatul, de 36 de ani, a fost transportat de echipajul EPA la CPU al Spitalului Municipal Roman, iar de aici a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Femeia de 33 de ani, a fost transportată cu un echipaj B2 de la SAJ Neamţ, la CPU Roman, cu traumatisme multiple toracice şi de membre, şi traumatism cranio-cerebral acut deschis. În cauză se efectuează cercetări față de conducătorul auto pentru săvârșireainfracțiunilor de ucidere din culpă.(Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentBărbat cu urechea tăiată cu sabia!
Articolul următorA căzut cu scuterul şi a murit!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.