ACTUALIZARE 2: Polițiștii au stabilit că bărbatul în vîrstă de 71 de ani, care era din comuna Ceahlău, s-a dus în pădurea proprietate personală din Grințieș, însoțit de un pădurar, care urma să-i marcheze niște lemn. Cum în zonă a plouat, bărbatul a alunecat și a căzut într-o râpă, la o diferență de nivel de 5 metri. Leziunile pe care le-a suferit i-au fost fatale. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă (fosta încadrare juridică a morții suspecte).

ACTUALIZARE: Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, prin urmare medicii care au încercat să-l salveze i-au declarat decesul. Polițiștii au început cercetările la fața locului, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Bărbat căzut într-o râpă la Grințieș, medicii au constatat decesul, ZCH NEWS - sursa ta de informații

****** ȘTIRE INIȚIALĂ

Pompierii militari de la Garda II Poiana Teiului și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță intervin astăzi, 24 mai, la ora 12.30, pentru salvarea unui bărbat în vârstă de 71 de ani, căzut într-o râpă de pe marginea unui drum forestier din Grințieș.

Din primele informații furnizate de ISU Neamț, rezultă că bărbatul era împreună cu un cunoscut, în pădure, și, la un moment dat, a alunecat și s-a rostogolit într-o prăpastie pe vreo 25-30 de metri. Echipajele de intervenție l-au găsit în stare de inconștiență, iar cadrele medicale au inițiat manevrele de resuscitare.

Articolul precedentTURNEU FINAL U19 Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ-Futsal Klub Odorheiu Secuiesc (24.05; 18:30)
Articolul următorBeat și fără permis, a intrat cu mașina în monumentul eroilor din Tazlău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.