0:00

La numai 4 zile după ce un jandarm a cules de pe jos 3.100 de lei, în parcare la Kaufland, astăzi, 5 februarie, o patrulă jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Bicaz a găsit 2.500 de lei în fanta unui bancomat. Plutonierul adjutant Vasile Paşcu şi plutonierul major Florin Petrescu au ridicat chitanţa şi au aflat că ultima persoană care a folosit bancomatul a fost o femeie din oraş, contabilă la o firmă.

Bani uitaţi în bancomat și găsiţi de jandarmi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSubofiţerii au mers la locul de muncă al femeii, cu suma de bani şi chitanţa doveditoare, iar după ce s-a confirmat că ea este titulara contului şi posesoarea cardului bancar, jandarmii i-au predat banii acesteia”, a declarat lt. Marius Gămănuţ, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamţ.

Femeia le-a mulţumit jandarmilor, mai ales că ar fi trebuit să pună banii din buzunar dacă i-ar fi găsit cineva care şi i-ar fi însuşit. Acum e greu de stabilit dacă jandarmii înşişi au noroc la bani şi pot dovedi că sunt oneşti sau oamenii care îi pierd au norocul să-i găsească tocmai militarii şi să-i recupereze imediat.

(C. MIRCEA)

 

Articolul precedentMironescu rămâne cu 15 ani de închisoare în dosarul “Bomba”
Articolul următorPoliţist prins cu o şpagă de 100 de lei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.