Știre actualizată. Băiețel rănit de o mașină în timp ce se dădea cu trotineta, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Băiețelul a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Neurochirurgie Prof. dr. Nicolae Oblu din Iași. El este a fost diagnosticat ca fiind policontuzionat.

Știre inițială: Ieri seară, 10 februarie, pe strada Poienii din satul Oanțu, comuna Pângărați, un băiețel de 8 ani a fost lovit de un autoturism.

Copilul se juca cu o trotinetă electrică în curtea casei sale, nesupravegheat, iar la un moment dat i-a venit ideea să iasă pe stradă. În momentul în care a ieșit cu trotineta electrică pe șosea, a fost surprins și accidentat de un autoturism, condus de un tânăr, de 23 de ani, din Secu.

Băiețelul a fost transportat de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a SJU Piatra Neamț.

Șoferul nu consumase alcool, potrivit informațiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar ancheta urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.

Din păcate, astfel de accidente par a fi mai frecvente în ultima perioadă. În urmă cu o zi, o fetiță de 7 ani, din Solești, Vaslui a fost accidentată grav, suferind o fractura de craniu pentru care a fost transportată cu elicopterul SMURD la Iași, într-o situație similară, în timp ce se afla pe trotineta electrică, însă, sub supravegherea bunicii. Detalii despre acest accident aici.

Angela Croitoru

Articolul precedentTârgu Neamț. Au rămas fără acoperiș din cauza unui scurtcircuit electric
Articolul următorVIDEO. Percheziţii cu mascaţii în Iaşi pentru furturi de cablu telefonic din Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.