0:00

Un bărbat de 39 de ani, din județul Bacău, a fost încătușat în Neamț, după ce s-a apucat de hoții.

“La data de 10 noiembrie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, aflându-se în incinta unui supermarket din Târgu-Neamț, un bărbat ar fi sustras mai multe acumulatoare adaptabile, prin îndepărtarea sistemelor de siguranță antifurt, creând un prejudiciu de 3.800 de lei“, anunță Poliția Neamț.

Băiat întreprinzător: a furat acumulatoare de 3.800 de lei, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLa scurt timp, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 39 de ani, din județul Bacău. Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei vătămate.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Astăzi, urmează a fi prezentat în fața unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. (G.S.)

Articolul precedentFOTO Lansări de carte la Biblioteca Județeană
Articolul următorPNRR în Neamţ: La Timişeşti, reabilitarea a patru blocuri; la Oniceni, compartiment de evidenţa populaţiei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.