andreea moinestiO tânără, în vârstă de 25 de ani, din Moinești, a fost ucisă de fostul iubit, în Graz, Austria, acolo unde era stabilită de circa 7 ani. Andreea plecase să muncească în străinătate și își găsise serviciu în domeniul curățeniei. Câțiva ani a avut o relație cu Ionuț Primicheru (30 ani), din Comănești, care și el muncea în aceeași localitate, însă în urma cu doi ani s-au despărțit. Tânara a intrat într-o nouă relație și chiar își făcea planuri de nuntă. Familia o aștepta acasă în următoarele săptămâni pentru a face cununia. Se pare că informația a ajuns și la Ionuț, care nu reușise să treacă peste despărțire. S-a dus peste ea la locul de muncă și după ce s-au certat a scos un cuțit și a injunghiat-o de mai multe ori până ce fata a murit. După ce a comis crima, a dus autoturismul la ieșirea din oraș și i-a dat foc. Și-a sunat un frate, căruia i-a spus ce a făcut, după care s-a predat la poliție. La Moinești, familia tinerei este în stare de șoc.

„Trebuia să vină acasă să se cunune. La vară trebuia să facă nuntă. El era extrem de gelos și era obsedat de ea. Nu ne-a spus să o fi amenințat vreodată. Ea avea acum un alt băiat și urma sa se căsătorească”, povestește mama fetei.

“Din zece copii pe care-i am, el era cel mai cuminte. Nu pot să-mi revin de când am aflat. Nu mai vorbisem cu el de aproape un an, de când a fost acasă. Îl sunam, dar nu răspundea. Cred că avea ceva probleme, altfel nu-mi explic cum de a făcut așa ceva”, spune tatal băiatului, Nicolae Primicheru.

Suspectul a fost reținut imediat de polițiști.

Articolul precedentMinistrul Învățământului în Neamț și Vaslui
Articolul următorBACĂU: Sătui de pasivitatea poliţiei, şi-au pus camere de supraveghere pe balcon
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.