pietricica turism

Vlad Achim nu va juca in Cupa Romaniei

Bacăul a schimbat antrenorul

Înaintea meciului de astăzi, din 16-imile Cupei României la fotbal, SC Bacău l-a înlocuit pe antrenorul principal Viorel Tănase cu Cristi Popovici. Ultimul egal al Bacăului din campionatul Ligii a II-a, cu CF Brăila, pe teren propriu, i-a fost fatal lui Viorel Tănase, care, deși a calificat echipa în 16-imile Cupei, va vedea din tribuna stadionului ”Letea” meciul de astăzi contra Ceahlăului. Revenirea lui Cristi Popovici la Bacău nu e întâmplătoare, acesta fiind un antrenor care cunoaște foarte bine atât echipa gazdă, cât și echipa pietreană.

Cristi Popovici revine la SC Bacău după doi ani şi nouă luni, el antrenând această formaţie în turul sezonului 2011-2012, când echipa evolua în Liga a III-a, în perioada iunie 2011 – decembrie 2012. Ultima echipă antrenată de Cristi Popovici a fost FC Botoşani, în sezonul 2012-2013, cu care a avut un start lansat de campionat, în primele cinci etape. Schimbarea survine exact înaintea jocului cu Ceahlăul, semn că SC Bacău vizează victoria. De partea cealaltă, Ceahlăul nu va putea conta pe 3 jucători de bază: căpitanul Vlad Achim, mijlocașul Cătălin Ștefănescu și fundașul Andrei Dumitraș.

”Sunt 3 jucători importanți. Sper să-l recuperăm pe Dumitraș, care acuză o lovitură la șold. Achim va face un control medical amănunțit și ne vom edifica asupra perioadei pe care o va petrece în afara terenului. Ștefănescu și-a spart capul la un contact cu adversarul, dar eu sper să îl avem în lot, la meciul din Cupă, pentru că e un meci important pe care vreau să-l câștigăm”, a declarat antrenorul principal al Ceahlăului. Florin Marin are probleme și cu psihicul jucătorilor afectat serios după protestul ”banderolelor albe”, din ultima etapă de campionat, jucată pe teren propriu cu FC Brașov, în care fotbaliștii Ceahlăului au cerut plata restanțelor financiare din sezonul trecut și o parte din sezonul 2012-2013! Protestul lor, însă, a rămas fără ecou, deocamdată, conducerea administrativă nedând niciun răspuns oficial. (M. STOIAN)

3 COMENTARII

  1. Infrangere ,ca doar de ce sa ne intereseze blazonul acestui club.Veniti deja cu scuze accidentari bla,bla meci greu la Medias de unde veniti cu trei goluri in carca……etc.etc.

Comments are closed.