reclama autocenter

loto ghiseuPasionaţii băcăuani ai jocurilor de tip loterie au păşit cu dreptul în acest an, marcând un câştig considerabil. La tragerea loto 6 din 49, cel mai popular în rândul amatorilor de loterie, s-a înregistrat un câştig de peste 9 miliarde de lei vechi, la jocul Noroc, asociat acestui tip de loterie. Combinaţia de cifre care l-a făcut fericit pe norocosul băcăuan este 2233986. Biletul câştigat a costat 96 de lei. Interesant este că, la acest joc – Noroc -, asociat celui de baza 6 din 49, practic, nu se poate vorbi de o decizie a jucătorului, întrucât configuraţia de cifre aparţine exclusiv calculatorului. Prin urmare, cu atât mai mult, deţinătorul biletului loto cu aceste numere norocoase poate fi considerat băftos din cale afară.

„Să şiţi că, de regula, jucătorii «adevăraţi», niciodată nu joacă şi la Noroc, decât la 6 din 49, tocmai din considerentul că ei nu pot alege aranjarea cifrelor, ci o face computerul. Or, cine s-a nimerit să aibă pe bilet o astfel de combinaţie câştigatoare e cu adevărat un om norocos”, a explicat o lucrătoare a Loteriei Române.

Norocosul câştigător este un pensionar din Oneşti, un obişnuit al agenţiilor loto, participând la astfel de jocuri de mai bine de 30 de ani. Din totalul de 9 miliarde de lei vechi, după ce va fi oprit la sursă impozitul de 25%, fericitul pensionar va rămâne cu circa 7 miliarde de lei vechi, bani arhisuficienţi pentru a nu-şi mai face griji toată viaţa. Premiul va fi ridicat de la sediul central al Loteriei Române, întrucât suma depăşeşte limita de 10.000 de lei, prevăzută în regulamentul Loteriei a se putea elibera la agenţiile din teritoriu.

„Am înţeles că este vorba despre un jucător în jur de 60 de ani, care în mod regulat joacă la aceeaşi agenţie din zona G-uri, în fiecare sâmbătă. Joacă la 6 din 49 o variantă combinată de zece numere, cod 49, iar la jocul Noroc alege tot timpul numărul 10”, a declarat Lucian Antoniu, director Loteria Româna Bacău.

Articolul precedentBACĂU: Grevă pentru personalul nedidactic
Articolul următorVASLUI: Fetiţă bătută de asistenta maternală
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.