Sunt 1.043 de absolvenți de liceu, din județul Neamț, care s-au înscris pentru a doua sesiune de bacalaureat. Probele scrise încep pe 21 august, cu limba și literatura română, continuă pe 23 august cu proba obligatorie a profilului – matematică sau istorie – și pe 26 august cu proba la alegere a profilului. Probele de competențe sunt programate în zilele de 27-28 august pentru limba română, în 29 august pentru limba maternă, în 30 august și pe 2 septembrie proba de competențe digitale, iar în 2-3 septembrie proba pentru limba străină. Rezultatele la probele scrise se afișează în data de 3 septembrie, până la ora 12, iar în aceeași zi se pot depune contestațiile, în intervalul orar 12-16. Rezultatele finale vor fi aflate în ziua de 7 septembrie, prin afișare la centrele de examen și pe site-ul Ministerului Educației Naționale.

Bacalaureat: Unde dau examenul cei 1.043 de liceeni înscriși în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

Liceeni vor susține probele în cele 3 centre de examen organizate de Inspectoratul Școlar Județean Neamț. În municipiul Piatra Neamț, este centru de examen la Liceul Tehnologic Economic-Administrativ, unde sunt arondați elevii înscriși de la Liceul Teoretic „Carol I” din Bicaz, cei de la Liceul „Mihail Sadoveanu” Borca, absolvenții de la technician achiziții și contractări de la „Petru Poni” Roman, absolvenții specializării învățător-educatoare de la Liceul Teologic „Sfântul Francisc de Assisi” Roman, absolvenții de la Liceul Particular din comuna Alexandru cel Bun și cei de la „Gh. Ruset Roznovanu” din Roznov. Pentru liceenii din Roman și comunele arondate este organizat centru de examen la colegiul „Miron Costin”, iar pentru elevii din Târgu Neamț și comunele arondate este organizat centru de examen la colegiul „Ștefan cel Mare”.

Bacalaureat: Unde dau examenul cei 1.043 de liceeni înscriși în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

 

Evaluarea lucrărilor din a doua sesiune de bacalaureat se va face la Colegiul Tehnic de Transporturi din Piatra Neamț, care este centru zonal de evaluare http://www.isjneamt.ro/site/wp-content/uploads/2019/08/Nr.7953-23-iulie-2019.pdf.  (C.I.)

Articolul precedentTârgu Neamţ: Ediţia 2019 a Zilelor Oraşului -”Oamenii locului”
Articolul următorL1 Poli Iaşi şi FC Botoşani sunt în cvartetul fruntaş, după cinci etape