0:00

Azi la EURO 2016: Franţa – Islanda (22:00), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDuminică, 3 iulie, la EURO 2016, de la ora 22:00, pe “Stade de France”, se întâlnesc Franţa şi Islanda.

Învingătoarea va întâlni, în semifinale, Germania.

Franţa a câştigat Grupa A, după 2-1 cu România şi 2-0 cu Albania. „Cocoşul galic” a avut în grupă şi un egal, 0-0, cu Elveţia. În optimi, Franţa a eliminat, cu oarecare dificultate (2-1), Irlanda, o echipă pe care i-a „servit-o” Italia.

Surprinzătoarea echipă a Islandei a ocupat locul secund în Grupa F, după 1-1 cu Portugalia şi Ungaria, culminând cu un 2-1 cu Austria. În optimi, Islanda a eliminat, în mod absolut surprinzător, Anglia (2-1).

Sâmbătă seară, 2 iulie, Germania a eliminat Italia, cu 7-6, după loviturile de departajare de la 11 metri. În 120 de minute de joc a fost 1-1. Germanii au deschis scorul (Ozil – 65, după o centrare deviată de… Bonucci), iar italienii au egalat din penalty (acelaşi… Bonucci – 78), după un „cadou” al lui Boateng (henţ în careu). La penalty-uri a fost un spectacol dramatic, nu mai puţin de 7 executanţi ratând, între aceştia mari vedete precum: Muller, Ozil sau Schweinsteiger, la nemţi şi Zaza, Pelle sau, din nou… Bonucci, la italieni.

În prima semifinală a EURO 2016: Portugalia – Ţara Galilor. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentGALERIE FOTO Festivalul Medieval – Ziua a II-a
Articolul următorGALERIE FOTO Sărbătoare la Tabăra Oglinzi
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.