Aveţi treabă prin Bicaz? Avem veşti proaste!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLucrările de reabilitare la podul de pe DN 15 din Bicaz nu se vor sfârși prea curând, după cum ne-au precizat constructorii. Începute anul trecut, în luna iulie, cu fonduri de la bugetul de stat, lucrările contractate de firma S.C. Interconstruct Certeze S.R.L vor fi gata abia la toamnă (dacă nu mai apar alte termene neprevăzute – n.r.)

Avem termen ca, până la sfârșitul lunii septembrie, să terminăm lucrările. Avem tot intereseul să fim gata până atunci, deoarece nu vrem să fim penalizați. Anul trecut, la începerea lucrărilor au existat câteva probleme legate de virarea banilor, dar acum nu avem niciun impediment”, a precizat Pop Gheorghe, administratorul firmei Interconstruct Certeze.

Reabilitările la structura de susținere a podului au fost finalizate, iar acum se lucrează la partea carosabilă. Până la finalizarea lucrărilor, șoferii vor fi nevoiți să circule pe o singură bandă. Valoarea lucrărilor este de 4,3 milioane lei. Podul care a depășit 60 de ani la construcție este un important obiectiv pentru nodul rutier care face legătura între Moldova și Ardeal. (M. TEODOROF)

Articolul precedentTichete de vacanță pentru toți salariații
Articolul următorISU NEAMŢ: Omagiu colonelului Petru Asmarandei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.