ambulanta 04Suflul unei explozii de cauciuc a băgat un bărbat de 54 de ani, din Roznov, în spital. Marţi după-amiază, 11 august, pe strada 1 Decembrie 1918 din Piatra Neamț, un tânăr de 26 de ani conducea o autoutilitară căreia, la un moment dat, i-a explodat un cauciuc și a rănit un alt conducător auto.

„Din primele cercetări, se pare că în timp ce un tânăr de 26 de ani conducea pe direcția de mers Piatra Neamț – Târgu Neamț, anvelopa de pe cea de-a doua axă de virare de pe partea dreaptă a explodat. Din suflul exploziei, un bărbat de 54 de ani, din Roznov, a suferit excoriații la nivelul capului”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Bărbatul de 54 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din Piatra Neamț și a fost internat în secția ORL a spitalului cu diagnosticul de traumă sonoră. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. (Oana IOSUB-TOMA)

Articolul precedentO tânără însărcinată a înghiţit insecticid!
Articolul următorMinune: DSP Neamț suspendă activitatea restaurantului ”Casa Romașcană”. Temporar
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.