Autoturism zdrobit de TIR la Săbăoani * Şoferul a murit, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat, de 42 de ani, din comuna Moțca (Iași), și-a pierdut viața, în noaptea de 29 spre 30 august, într-un accident rutier petrecut pe DN2, în comuna Săbăoani. Din motive care n-au fost stabilite cu exactitate, bărbatul, care conducea un autoturism în direcția Suceava-Roman, a pierdut controlul volanului, iar mașina a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât şoferul autoturismului a rămas încarcerat. După intervenția pompierilor, el a fost scos din mașină și declarat decedat. La volanul TIR-ului se afla un cetățean ucrainean, în vârstă de 46 de ani, care circula spre Suceava.

”Ambii conducători auto au fost verificați în baza de date și s-a constatat că bărbatul din județul Iași nu figura ca fiind posesor de permis de conducere eliberat de autoritățile române”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

În cauză se fac cercetări într-un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar polițiștii continuă investigațiile, pentru a stabili atât dacă șoferul avea permis eliberat de vreun alt stat, cât și împrejurările în care a pierdut controlul direcției. (C.M.)

Articolul precedentEVENIMENT Film propus la Oscar, pe 13 septembrie, la Piatra Neamţ
Articolul următorPercheziţii pentru destructurarea unei reţele de contrabandişti
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.