Aseară, 7 februarie, după ora 21,00, un bărbat de 60 de ani, din județul Vaslui, care conducea un autoturism în Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, mațina răsturnându-se pe capotă.

Impactul a fost foarte puternic și pasagerul din dreapta, un bărbat de 52 de ani, a rămas blocat între fiarele mașinii într-o poziție care-i punea în pericol viața.

Autoturism intrat într-un cap de pod, o victimă încarcerată, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiȘoferul rănit a fost scos din interior până la sosirea echipajelor de intervenție, de către ceilalți participanți la trafic.

Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare și echipaje specializate. La fața locului au ajuns și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui. Intervenția a fost una la limita dintre viață și moarte pentru bărbat rămas încarcerat, existând și pericolul izbucnirii unui incendiu.

Autoturism intrat într-un cap de pod, o victimă încarcerată, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Pasagerul era încarcerat într-o poziție extrem de periculoasă, orice mișcare greșită putând duce la moartea acestuia. Din autoturismul răsturnat se scurgea combustibil și diverși lubrifianți.

Autoturism intrat într-un cap de pod, o victimă încarcerată, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Pompierii militari au descarcerat victima, ulterior aceasta fiind preluată și evaluată de echipajul ambulanței SAJ. Ambele persoane implicate în accident, doi bărbați cu vârste de 60 și 52 ani, au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui”, a precizat plutonier adjunct Marius Stanciu de la ISU Vaslui.

Pompierii au curățat șoseaua de combustibili și lubrifianți și au deconectat bornele bateriei autoturismului pentru a preveni apariția unui incendiu.

Angela Croitoru

Foto: ISU Vaslui

Articolul precedentStart la programele Rabla și Rabla Plus sesiunea februarie 2022
Articolul următorCod galben de viscol în toată Moldova
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.