Actualizare 12.45: Femeia de 53 de ani este inconştientă, a suferit multiuple traumatisme, iar şoferiţa de 74 de ani, a suferit un traumatism toracic şi o fractură membru superior, potrivit primelor informaţii furnizate de Luminiţa Rozonschi, purtător de cuvânt al SAJ Neamţ.

Actualizare: „Conducătoarea autoturismului, în vârstă de 74 de ani, a fost scoasă din interiorul autoturismului de către cetățeni. Pompierii,  cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au descarcerat o femeie de 53 de ani, pasager în autoturism. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț. Cealaltă victima a fost preluată de echipajul de la SAJ“, a precizat căpitan Andrei Grancea.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.

Știre inițială: Astăzi, 6 septembrie, în urmă cu câteva minute, în satul Oşlobeni, comuna Bodeşti, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

Şoferul şi pasagerul din dreapta au rămas încarceraţi între fiarele maşinii.

Pompierii Detașamentului Piatra Neamț acţionează cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și ambulanța TIM, la faţa locului a ajuns şi o ambulanță  SAJ Neamţ. Potrivit căpitan Andrei Grancea, de la ISU Neamţ, la sosirea pompierilor, o persoană era scoasă din autoturism, iar pentru cealaltă sunt necesare manevre de descarcerare.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Sursă foto: ISU Neamț

Articolul precedentBăut şi fără permis, a intrat cu maşina într-un copac
Articolul următorUrs împușcat, tranșat și lăsat la fezandat sub un pod din comuna Tarcău
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.