Autorizaţie pentru Sanatoriul Podriga şi control la DSP Botoşani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAutorizaţie pentru Sanatoriul Podriga şi control la DSP Botoşani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSanatoriul de Neuropsihiatrie de la Podriga (Botoșani) a primit autorizația sanitară de funcționare și va încheia, din nou, contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, anunţă Ministerul Sănătăţii (MS), într-un comunicat de presă.

„Se încheie, astfel, o perioadă de criză, după ce autorizația fusese ridicată de către Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani din cauza calității apei furnizate unității sanitare din rețeaua de aprovizionare. Ministerul Sănătății dorește să mulțumească, în mod special, primarului comunei Drăgușeni, domnului Eugen Nechita, pentru eforturile depuse în această perioadă. Sanatoriul se situează pe raza comunei sale, dar nu se află în subordinea primăriei, ci a consiliului județean. Exemplul domnului Nechita arată că implicarea în rezolvarea unei probleme poate să treacă și dincolo de obligațiile stricte de serviciu, e nevoie doar de voință”, se precizează în comunicatul MS.

MS mai anunţă că, din cauza unor neclarități, Corpul de Control al Ministerului Sănătății urmează să verifice activitatea DSP Botoșani. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAzi la EURO 2016: Ţara Galilor – Belgia (22:00)
Articolul următorACTUALIZARE Județul Fantastic Neamț: Primarul unui oraș este și viceprimar!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.