autoritatea electorala permanenta siglaAutoritatea Electorală Permanentă (AEP) a publicat, săptămâna aceasta, Registrul secţiilor de votare din ţară, informează Agerpres.

“Având în vedere prevederile art. 20 alin. (2) din Legea nr. 208/ 2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților, precum și pentru organizarea și funcționarea Autorității Electorale Permanente (AEP), vă informăm că Autoritatea a adus la cunoștința publică, astăzi, 25 august 2015, Registrul secțiilor de votare din țară. Reamintim că, potrivit articolului menționat, în termen de 30 de zile de la data intrării în vigoare a prezenței legi, Autoritatea Electorală Permanentă aduce la cunoștință publică Registrul secțiilor de votare din țară, pe baza evidențelor deținute de către Autoritatea Electorală Permanentă la data intrării în vigoare a prezenței legi”, se precizează în comunicatul de presă al Direcției comunicare și relații externe a AEP.

Registrul secţiilor de votare din ţară poate fi consultat accesând acest link: http://www.roaep.ro/logistica/wp-content/uploads/2015/08/REGISTRULSECTIILORDEVOTARE.pdf. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAccident spectaculos la Borleşti: cisternă răsturnată-n şanţ!
Articolul următorFestivalul Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA” (5-6 septembrie 2015; Teatrul Tineretului Piatra Neamț)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.