accident TIR 1O autocisternă s-a răsturnat într-un șanț, în această după-amiază (25 august), aproximativ la ora 15:00, în localitatea Ruseni (comuna Borleşti).

Se pare că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de trafic și a ieșit de pe carosabil. Limita de viteză în acea zonă este de 30 km/h. Timp de două ore, traficul a fost dirijat de către două echipaje de la poliție pe o singură bandă, apoi a fost restricționat complet în momentul în care a ajuns o macara din Bacău să ridice cisterna.

Din fericire, nu au fost victime, iar cisterna era goală. Proprietarul gospodăriei în fața căreia s-a răsturnat cisterna nu a suferit pagube importante.

“Parcă e blestemat podul acesta! Numai nenorociri s-au întâmplat aici. Chiar în primăvară a murit o femeie tot într-un accident. Iar de-a lungul anilor, nici nu știu câți au murit, dar au fost mulți. Bine că acum nu se afla nimeni prin jur, că Doamne ferește!, se întâmpla altă nenorocire”, a declarat un bătrân care locuiește în apropierea podului din Ruseni.

“Vizibilitatea dinaintea podului este zero, iar limita este de 30 de km/h. Nimeni nu merge cu 30 km/h. Ba din contra, trec cu mare viteză peste acest pod, mai ales acum, în luna august, când teribilismul la volan e în floare”, a declarat un alt localnic. (Oana IOSUB TOMA)

Articolul precedentCopil nesupravegheat lovit de un autoturism!
Articolul următorAutoritatea Electorală Permanentă: Registrul secţiilor de votare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.