Aurelian Vasea Şoric nu ajunge avocat cu nici un chip!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDeşi iniţial nu figura pe listele de candidaţi pentru admiterea în avocatură, Aurelian Vasea Şoric a bătut iarăşi la porţile profesiei, cu acelaşi succes ca şi până acum.

El a fost repins cu 50 de puncte, cel mai mare punctaj (15) obţinându-l la organizarea profesiei de avocat, în vreme ce la drept civil a luat 7 puncte, iar la drept procesual civil doar 4 puncte. La drept penal şi drept procesual penal punctajul a fost acelaşi: 12. La precedentele încercări, Vasea Şoric a obţinut 4,34 (2011), 5,65 (2012), 6,16 (2013) şi 4 curat în 2014. Deci totuşi a făcut un progres anul acesta, însă nu suficient de mare ca să treacă de pragul critic al notei 7.

În acest an, la examenul pentru dobândirea calităţii de avocat definitiv au participat 197 de candidaţi din toată ţara, din care doar 27 au fost declaraţi admişi. La avocaţi stagiari s-au înscris 3974 de candidaţi şi 578 au fost admişi. Contestaţiile se depun pânî marţi 22 septembrie, ora 10, dar experienţa anilor anteriori arată că în foarte puţine cazuri s-au modificat punctajele după contestaţii, majoritatea fiind respinse. (C. MIRCEA)

Articolul precedentTârgu Neamţ cu apa la program: turiştii fug, şcolile cumpără bazine, cetăţenii suferă-n tăcere!
Articolul următorATENŢIE TÂRGNEMŢENI! Apa Serv vă comunică de ce nu aveţi apă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.