reclama autocenter

Aurel Aciocârlănoae, co-președintele PNL Târgu-Neamț și consilier local al orașului, mulțumește tuturor celor care l-au votat pe Klaus Iohannis și consideră că tineretul a fost cel care a înclinat balanța la vot. El este de părere că românii, prin votul dat duminică, au înțeles că vremea baronilor PSD trebuie să apună.

„Victoria lui Klaus Iohannis de duminică , se datorează votului masiv și furios al unei generații tratate cu dispreț. De noul președinte al României se leagă multe speranțe ale românilor , dar sunt convins că domnul Iohannis nu ne va dezamăgi. Acest vot negativ dat lui Ponta, ar trebui să le de-a de gândit celor de la PSD și să încerce să facă o radiografie a propriilor greșeli. Dacă Victor Ponta ar fi ieșit președinte , sunt sigur că PSD s-ar fi transformat într-un partid care ar fi fost urât și de mai mulți tineri, pentru că s-ar fi instaurat un regim arogant, care controla integral statul și societatea. Umilința și bătaia de joc la care au fost supuși românii din diaspora, au pus bomboana pe coliva candidaturii lui Ponta. Votul dat de tânăra generație, trebuie să dea de gândit actualei clase politice, atât celor din PSD, cât și celor din PNL. Noi, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece în urma acestei victorii, pentru că această funcție de președinte al României, înseamnă foarte multă responsabilitate, iar oamenii și-au pus mari speranțe în noi. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în Klaus Iohannis și în echipa de la ACL și vom face toate eforturile ca țara să meargă pe făgașul cel bun. Acum, mai mult decât niciodată, trebuie să avem liniște, normalitate, să facem o altfel de politică și să avem o altfel de abordare administrativă”, a spus co-președintele PNL Târgu-Neamț.

La Târgu-Neamț, vom face politica cetățeanului

Aurel Aciocârlănoae este convins că la Târgu-Neamț, politica celor de la PNL va fi una dedicată cetățeanului și nu partidului și că nu este indicat să se nască animozități între PSD și PNL. Co-președintele PNL Târgu-Neamț ne informează că va face echipă cu viceprimarul Traian Humulescu și ceilalți colegi din PNL, dar că asta nu înseamnă că va face opoziție distructivă în Consiliul Local.

„Atât eu, cât și colegii mei din ACL am fost și vom fi alături de administrația locală și de primarul Daniel Harpa, atâta timp cât proiectele și politicile economice din administrația locală sunt în interesul comunității. Noi nu vom duce o politică distructivă și nu vom face opoziție de dragul de a face opoziție. Vom aborda o opoziție constructivă care să ducă la liniște și normalitate în Consiliul Local și cel mai important, vom iniția și aproba proiecte benefice târgnemțenilor. Orașul nostru, comunitatea din care facem și noi parte, nu are nevoie de lupte politice și orgolii personale. Cu toții avem nevoie de înțelegere, colaborare, normalitate și politici care să crească nivelul de trai al cetățenilor din Târgu-Neamț. Am încredere și fac apel și la colegii din Consiliul Local, cât și la primarul Harpa, să punem umărul cu toții la creșterea nivelui de trai în Târgu-Neamț. Chiar dacă în orașul nostru, Victor Ponta a câștigat ca și număr de procente, nu trebuie să uităm că votul de încredere de duminică, dat candidatului ACL, într-un mod categoric și de necontestat, îi responsabilizează și pe cei de la PSD să aibă o atitudine colegială în privința relațiilor administrative din legislativul târgnemțean. Mi se pare normal ca între aleșii locali de la PSD și cei de la PNL să fie o colaborare strânsă când vine vorba de proiecte ce privesc bunul mers al comunității și să fie o consultare unanimă, în prealabil”, a mai spus Aurel Aciocârlănoae.

Aurel Aciocârlănoae, este la primul mandat de consilier local și a fost până de curând, odată cu topirea PDL-ului în PNL, președintele democrat-liberalilor din Târgu-Neamț. Aurel Aciocârlănoae mai este cunoscut și ca un întreprinzător de succes din mediul local de afaceri. (C.T. STURZU)

Articolul precedentAstăzi, la Teatrul Tineretului – „Subpământeanul”
Articolul următorVine frigul, persoanele fără adăpost sunt consiliate psihologic

4 COMENTARII

  1. Dar despre feciorul lui nu zice nimik? Vrea director la firma de caini, in locul lui mironeasa. Asta da opozitie in folosul cetateanului!

  2. Acum ies toti trepadusii din opozitie. Nu a fost un vot Iohannis ci anti-Ponta si impotriva partidelor, inclusiv PNL. Dupa modul in care si-au aratat adevarata fata atat Iohannis cat si PNL-ul revopsit cu PDL cred ca multi din cei care l-au votat au inceput sa regrete. Daca s-a putut pacali diaspora sau tinerii acum, eu sincer cred si sper ca nu va fi vesnic asa. Trebuia sable aduce-ti aminte de alianta DA sau de Conventia Democrata ca sa vada ca istoria, inclusiv greselile se repeta.

  3. draga aurel cam spui lucruri trasnite : sunt numai baroni psd-isti , hai sa fim seriosi , scoate capul afara si vezi ce face D N A-ul cu ai vostri ca brazii, in coloana merg la dna si la rahova sau jilava . oricum ai schimbat barca care era pe puncul sa se rastoarne !!!!

Comments are closed.