0:00

Marţi, 14 martie, reprezentanții instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău vor acorda audiențe şi vor primi petiţii în Piatra-Neamţ, la sediul Consiliului Judeţean Neamţ. Programul audienţelor este de la ora 9,30 la 12,30.

Audienţe la Avocatul Poporului la sediul CJ Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Cetățenii pot solicita sprijinul instituției Avocatul Poporului în mod gratuit, fără perceperea de taxe. Pentru operativitate, recomandăm persoanelor interesate ca la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum și documente justificative, în copie. Persoanele interesate se pot înscrie la numărul de telefon al Biroului Teritorial Bacău din cadrul instituției Avocatul Poporului – 0234/572472. Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Bacău pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Bacău, str. Nicolae Bălcescu nr. 5 sau prin e-mail pe adresa [email protected]. Programul de audiențe la sediul din municipiul Bacău este următorul: luni și miercuri între orele 10,00-14,00 marți și joi între orele 12,00-16,00″, precizează instituţia.

Audienţe la Avocatul Poporului la sediul CJ Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAvocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de orice altă autoritate publică din România și are drept scop apărarea drepturilor și libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice. Nu fac obiectul activității instituției Avocatul Poporului actele autorității judecătorești, dosarele aflate pe rolul instanțelor de judecată, sentințe pronunțate în aceste dosare. (A.C.)

Articolul precedentCursuri online 3 zile pentru elevii relocați la fosta Școală Normală din Piatra-Neamț
Articolul următorFelicitări de 8 martie din partea firmelor nemțene
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.