politie rutiera radarUn bărbat, de 36 de ani, din Botoşani, a fost înregistrat de aparatul radar cu viteza de 123 km/h în localitatea Teţcani, care este traversată de DN 2.

Pe aceeaşi arteră, dar în localitatea Horia, poliţiştii rutieri un prins şi un tânăr de 27 de ani din Roman, care circula cu 114 km/h.

„Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional cu 9 puncte de amendă, respectiv 945 de lei, și măsura complementară de reținere a permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Depistarea şi sancţionarea vitezomanilor au fost scopurile unei acţiuni, desfăşurate în perioada 20 – 22 noiembrie, în tot judeţul.

„Şapte aparate radar din dotarea serviciului au fost angrenate în acțiune, fiind amplasate pe sectoarele de drum cu risc ridicat de accidente rutiere, respectiv pe DN15 și DN2”, a precizat Elena Bulgărea.

”În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 508 sancțiuni pentru abaterile săvârșite la regimul circulației pe drumurile publice, dintre care 321 privind nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute 10 permise de conducere pentru excesul de viteză. Totodată în această perioadă au fost constatate și 4 infracțiuni de conducere a unui autoturism de către persoane aflate sub influența alcoolului”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentTrasee neomologate în Masivul Ceahlău! Turiştii – pe propria răspundere!
Articolul următorDNA: Lichidator judiciar şi avocat judecaţi pentru corupţie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.