0:00

Constructorul a demarat ieri, 5 iulie, lucrările la sala de sport a Şcolii Carol I – structură a Liceului Tehnologic Vasile Sav Roman, în cadrul proiectului de modernizare derulat de primărie.

Au început lucrările la sala de sport a Școlii „Carol I” din Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Prima etapă a proiectului se concentrează pe consolidarea structurii existente a școlii și reconstrucția anumitor spații. Concomitent, se lucrează la reconstrucția completă a sălii de sport. În prezent se construiește o clădire nouă, cu toate dotările necesare, urmând și amenajarea unui teren de sport exterior. În plus, grădinița asociată școlii va beneficia de renovări funcționale și arhitecturale. Obiectivul principal aici este de a îmbunătăți eficiența energetică prin izolarea termică a clădirii și înlocuirea ferestrelor și ușilor. În cadrul acestei modernizări, se va instala un nou sistem de încălzire și instalații conexe, asigurând un mediu de învățare confortabil și durabil pentru cei mici”, a declarat primarul Leonard Achiriloaei.

Au început lucrările la sala de sport a Școlii „Carol I” din Roman, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞcoala din cartierul Nicolae Bălcescu a intrat în reabilitare printr-un proiect integrat care cuprinde și refacerea infrastructurii rutiere pe străzile: Salciei, Sărata, Zebrei și Fundătura Zebrei – unde, de asemenea, se lucrează. Grădiniţa va fi şi ea reabilitată prin lucrări ce vizează eficientizarea energetică prin termoizolarea anvelopei și înlocuirea tâmplăriei. Va fi montată o central termică nouă cu instalaţiile aferente. Proiectul este realizat cu finanţare europeană prin Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. A.C.

Articolul precedentRCA pentru trotinete şi biciclete electrice
Articolul următorComunicat de presă. USR Neamț: „PSD vrea să bage mâna în buzunarele nemțenilor. Soluția PSD la problemele ApaServ: crește prețul apei cu 22%”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.