aleho
pietricica turism

sala ceahlaul modernizare (9)Sezonul atletic în sală debutează cu celebra Cupă a Bistriței de la Bacău, ajunsă la ediția a 32-a și cu întrecerile celei de-a 5-a ediții a Memorialului ”Nicolae Mihalache”. Printre competitorii se vor număra și 14 atleți ai Clubului Sportiv Ceahlăul din Piatra Neamț pregătiți de profesorii Iulia Negură Olteanu, Alina Militaru, Dan Cojocaru și Ion Iorga. Alături de Lenuța Burueană și Diana Țigănașu, multiple medaliate în întrecerile interne și internaționale, vor mai participa și sportive mai tineri plini de calități ca Oana Velea, Alexandra Dascălu, Irina Bordeianu, Nicoleta Șerban, Laura Corhană sau Laurențiu Vasilache, câștigători și ei ai unor medalii naționale.

Valentin Gavril“Este prima verificare în acest an pentru atleții pietreni. Sperăm ca ei să aibă o comportare meritorie și să câștige probele la care participă. Fiind prima competiție oficială, probabil le va fi mai greu, dar am mare încredere căvor obține rezultate încurajatoare pentru celelalte întreceri mai importante care urmează”, a spus profesorul Valentin Gavril, directorul CS Ceahlăul.

Competiția are caracter open și se va derula pe parcursul zilelor de sâmbătă (21 ianuarie) și duminică (22 ianuarie). (Ana MOISE)