0:00

Specialiștii din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis mai multe atenționări, care anunță intensificări ale vântului, dar și precipitații pe finalul lunii martie. De pe 28 martie, până pe 29 martie, la ora 21:00, este în vigoare o informare meteo valabilă în întreaga țară.

Atenționare meteorologică de vijelii și precipitații, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În intervalul menționat, temporar vor fi intensificări ale vântului în cea mai mare parte a țării, cu viteze în general de 45-55 km/h, iar la munte rafalele vor depăși 60-70 km/h. În jumătatea de nord a țării, pe parcursul zilei de joi (28 martie) și în noaptea de joi spre vineri (28/29 martie), instabilitatea va fi temporar accentuată și vor fi averse, pe arii restrânse însoțite și de descărcări electrice, iar mai ales în zona de munte se vor acumula cantități de apă de 15-20 l/mp, favorizând topirea stratului de zăpadă”, conform ANM.

Atenționare meteorologică de vijelii și precipitații, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJumătatea de vest a județului Neamț, zona de munte, este vizată de un cod galben de vânt de pe 28 martie, de la ora 10:00 până pe 29 martie, la ora 20:00. (G.S.)

Articolul precedentȘtire actualizată. Cutremur în Neamț
Articolul următorMara Calista, deputat PNL: Care au fost temele dezbătute la cea de-a 148-a Adunare a Uniunii Interparlamentare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.