0:00

Pe toată durata minivacanței de Sfântul Andrei și a Zilei Naționale a României, pompierii nemțeni vor fi zilnic la datorie pentru asigurarea misiunilor operative, la solicitările primite din partea cetățenilor.

”Reamintim că, în perioada sezonului rece, odată cu scăderea temperaturilor, cele mai multe incendii la locuințe au drept cauză coșurile de fum necurățate, instalațiile electrice improvizate sau cu defecțiuni, precum și mijloacele de încălzire lăsate nesupravegheate. Pentru a preveni producerea unor incendii, verificați mijloacele de încălzire, precum sobe, calorifere sau alte surse de căldură”, anunță ISU Neamț.

Atenție la neatenție de Ziua Naţională!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn situația în care părăsiți locuința, decuplați aparatele electrice, iar dacă vă cazaţi în structuri de primire turistice, familiarizaţi-vă cu traseele căilor de evacuare din incinta acestora.

O grijă deosebită trebuie acordată copiilor, la îndemâna cărora nu trebuie lăsate mijloace de aprindere (chibrituri sau brichete). În cazul în care observați un eveniment ce poate pune în pericol viața sau bunurile materiale, solicitați sprijinul forțelor de intervenție la numărul unic de urgență 112. (G.S.)

Articolul precedentVești bune pentru mamele cu gemeni sau tripleți
Articolul următorCOD GALBEN Polei în judeţele Regiunii Nord-Est
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.