0:00

ATENŢIE! Joi se opreşte gazul la Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ! Vedeţi pe ce străzi!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiE.ON România anunţă întreruperea furnizării gazului metan, joi, 15 decembrie, pe unele străzi din orașele Piatra Neamț și Târgu Neamț

Întreruperea este motivată de executarea „unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale”.

Întreruperile se vor produce după cum urmează: „începând cu ora 13:00 pentru consumatorii din orașul Târgu Neamț de pe străzile: Ștefan cel Mare, 1 Decembrie 1918, Cetății, Fundătura Văii, Luncii, Plopului și Fundătura Plăieșu; începând cu ora 11:00 pentru consumatorii din orașul Piatra Neamț de pe străzile: Petru Rareș, Obor, Nicu Albu, Dacia, Dimitrie Ernici, Morii, Crizantemei, Vasile Conta, Bujorului și Ape minerale”.

„Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 17:00 Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al E.ON la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie)”, mai precizează E.ON. (ZCH NEWS)

Articolul precedentITM Neamţ a împărțit „cadouri” de 89.000 de lei
Articolul următorPietreanca Diana Țigănașu premiată la Gala Atletismului Românesc
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.