0:00

ATENŢIE! BĂNCILE SUNT ÎNCHISE PE 1 MAI!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMajoritatea unităților bancare vor fi închise vineri, 1 Mai, excepție făcând agențiile unor bănci situate în centre comerciale, care vor fi deschise, potrivit informațiilor transmise de bănci, citate de Agerpres.

Sucursalele Băncii Comerciale Române (BCR) de retail și centrele de afaceri corporate nu vor avea program cu publicul în ziua de 1 Mai 2015, având în vedere că este sărbătoare legală, se arată într-un comunicat al băncii.

„Programul de lucru cu publicul va fi afișat la loc vizibil în toate unitățile băncii. BCR a luat toate măsurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clienții băncii. Totodată, va fi asigurată și alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) și a mașinilor multifuncționale (MFM) ce vor fi permanent la dispoziția clienților, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, inclusiv sărbătorile legale”, se precizează în comunicat.

Potrivit BCR, în această perioadă, deținătorii de carduri BCR vor putea face plăți la oricare dintre comercianții care acceptă carduri, iar serviciul de asistență de urgență pentru deținătorii de carduri va fi disponibil 24 de ore din 24. În plus, clienții bănci au la dispoziție aproape 2.000 de bancomate și 13.500 de POS-uri.

În plus, clienții băncii vor avea acces 24/7 la propriile resurse financiare și vor putea să efectueze operațiuni bancare prin internet.

Ziua de 1 Mai este nelucrătoare și în unitățile Raiffeisen Bank, cu excepția celor din hypermarketuri și mall-uri.

„Agențiile Raiffeisen Bank din rețeaua Selgros au program între 9:00 și 19:00”, se arată într-un comunicat al băncii.

În plus, instituția precizează că asistența clienților va fi asigurată permanent prin intermediul call center-ului băncii, pentru carduri, mobile banking sau internet. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNEAMŢ: Veteranii de război sărbătoriți la Răucești
Articolul următorNEAMŢ: MAI caută elevi talentați într-ale poeziei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.