0:00

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț organizează un atelier de pictură pe numere, dedicat copiilor cu vârste între 9 și 14 ani. Acțiunea este coordonată de Anca Mihalache, în colaborare cu Theodora Popovici, partener extern, acțiunea fiind sponsorizată de Clinica Asclepion Piatra Neamț.

Atelier de pictură pe numere la Biblioteca Juețeană ”G.T. Kirileanu” Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn cadrul tehnicii propuse pentru acest atelier-pictura pe numere-copiii vor realiza un tablou pentru care li se pune la dispoziție un șablon gata făcut, cu o pânză împărțită pe zone pentru fiecare culoare și nuanță. Zonele numerotate de pe pânză corespund numerelor de pe tuburile de culoare. Participanții vor avea la dispoziție toate ustensilele necesare pentru realizarea tablourilor”, anunță Biblioteca Neamț.

Atelierul se va desfășura într-o ambianță relaxantă și veselă, astfel încât micii artiști să se simtă în largul lor, să picteze și să socializeze. Participarea la aceste ateliere îi va ajuta pe copii să-și dezvolte anumite abilități, precum răbdarea, concentrarea, determinarea și pasiunea pentru pictură.

La final va fi organizată o expoziție cu lucrările participanților. Înscrierile se fac la Secția de Carte pentru Copii & Ludoteca „Ion Creangă“, iar atelierul se va desfășura în Sala Info-Club II. Perioada exactă de desfășurare a atelierului de pictură pe puncte va fi comunicată oficial cu câteva zile înaintea de prima întâlnire.

(G.S.)

 

Articolul precedentSpectacol cu lupte între daci și romani la Festivalul Dacic Petrodava
Articolul următorMinor judecat pentru uciderea unchiului
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.