0:00

O femeie de 87 de ani, din localitatea Straja, comuna Tarcău, a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce o anexă a locuinței a fost cuprinsă de foc. Incendiul a fost anunțat azi, 8 decembrie, în jurul orei 13:19, iar la locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Tarcău și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

La ajungerea salvatorilor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei bucătării de vară, cu posibilitatea propagării la locuință.

Atac de panică de la foc în comuna Tarcău, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. A ars acoperișul anexei gospodărești pe o suprafață de 60 mp și s-au deteriorat bunurile materiale aflate în interior”, a anunțat ISU Neamț.

Proprietara a fost asistată medical de membrii echipajului SMURD, dar a refuzat transportul la spital. La final, specialiștii au cercetat și au ajuns la concluzia că totul a fost provocat de coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. (G.S.; FOTO: ISU Neamţ)

Articolul precedentCaz de forță majoră. CPU Roman se închide două zile, pacienții gravi aduși la UPU Piatra-Neamț
Articolul următorO nouă locație pentru magazinul E.ON Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.