Astra Giurgiu, următoarea dversară a Ceahlăului în campionatul Ligii I, are în continuare probleme, chiar și după aducerea pe banca tehnică a antrenorului Oleg Protasov. Dacă Ceahlăul a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie, Astra are cu două mai mult: 7 meciuri consecutive fără victorie, ceea ce l-a făcut pe Protasov să le ceară elevilor săi să-și creeze în continuare ocazii de gol, la meciul cu Ceahlăul.

”Dacă o să ne creăm ocazii de gol, într-o zi o să vină şi golul. Noi jucăm fără atacant, Alibec era singurul atacant şi am vrut să vedem ce poate. Fatai s-a antrenat după jocul din Scoţia, dar a avut o problemă medicală. Ne lipseşte golul”, a declarat antrenorul Astrei, înaintea meciului cu Ceahlăul, ce se va juca sâmbătă, 01.11, de la ora 20:30, în care Oleg Protasov speră să bifeze prima victorie ca antrenor al giurgiuvenilor.

Gabriel Enache, proaspăt convocat la echipa națională, spune că Fatai este un jucător important pentru Astra. ”Ne lipseşte Fatai, este un jucător important, care marca goluri. Ne lipseşte golul. Sperăm ca în meciul următor, cu Ceahlăul, care pare ceva mai ușor, să luăm cele trei puncte”, a declarat Gabriel Enache.

De partea cealaltă Florin Marin, care în trecut a antrenat-o și pe Astra nu crede că meciul contra fostei sale formații poate fi considerat unul special.”E un meci normal de campionat, unde vrem să luăm punct, sau puncte, dacă se poate. Astra e o echipă bună, joacă ofensiv, dar sper să profităm de pasa lor mai puțin bună”, a declarat tehnicianul principal al Ceahlăului.

M. STOIAN

Articolul precedentActivitatea la FC Ceahlăul decurge normal
Articolul următorVineri, la Grinţieş / Simpozionul „Istoria şi poveştile de lângă noi”