0:00

Astăzi la EURO 2016: ITALIA – SPANIA, reeditarea finalei EURO 2012, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiLuni, 27 iunie, la EURO 2016, sunt programate ultimele două partide din faza optimilor de finală.

De la ora 19:00, pe cel mai important stadion al Franţei (Stade de France – Saint-Denis) se dispută partida ITALIA – SPANIA, practic o reeditare a finalei EURO 2012. Atunci a fost 4-0 pentru iberici. Acum?

De la ora 22:00, pe Stade de Nice din Nisa, are loc un duel interesant între ANGLIA şi ceea ce a fost denumită „autobaza” ISLANDA.

Duminică, 26 iunie, în optimi, a fost o zi cu goluri multe: FRANŢA – Irlanda 2-1; GERMANIA – Slovacia 3-0 şi Ungaria – BELGIA 0-4.

În sferturi, se cunosc, deocamdată, disputele: Polonia – Portugalia şi Ţara Galilor – Belgia. Germania va juca cu Italia sau Spania, iar Franţa cu Anglia sau Islanda.

Pe o jumătate de tablou, se întrevede o semifinală Portugalia – Belgia, dar nu sunt excluse nici surprizele. În cealaltă jumătate de tablou, se „bat” pentru un loc în finală „greii” Germania, Italia, Spania, Anglia şi Franţa. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentCOD GALBEN de inundaţii în judeţul Neamţ
Articolul următorCristina Diana Bejan, locul 9 în Liga Profesorilor Excepţionali
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.