0:00

Asistent virtual la depunerea declaraţiilor de avere pe site-ul ANI, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAgenţia Naţională de Integritate (ANI) a lansat, începând de ieri, 10 mai, un asistent virtual (chatbot) pentru utilizatorii platformei e-DAI pentru completerea şi depunerea declaraţiilor de avere şi interese (http://dai.integritate.eu).

Asistentul virtual inteligent face legătura între utilizatori şi responsabilii site-ului, furnizând informaţiile necesare pentru înregistrarea şi logarea în platformă, printr-un dialog în timp real.

“Tehnologia pe care se bazează „Asistent e-DAI” este o platformă conversațională low-code, care permite entităților să automatizeze comunicarea cu persoanele interesate cu ajutorul asistenților virtuali inteligenți. Aceasta este implementată cu succes în rândul organizațiilor din diferite medii, cum ar fi bănci, unități medicale, companii de asigurări și de utilități.

Modul de utilizare a chatbot-ului „Asistent e-DAI”:

  • Persoana interesată adresează o întrebare prin chatbot;
  • Chatbot-ul asociază întrebarea cu un răspuns;
  • În situația în care chatbot-ul nu generează o soluție la întrebarea formulată, aceasta din urmă este stocată, fiindu-i alocat ulterior un răspuns;
  • În cazul expus anterior, persoanei interesate îi este recomandat să revină în scurt timp cu întrebarea respectivă pentru a primi răspunsul așteptat“, precizează ANI.

15 iunie este data limită pentru depunerea declaraţiilor de avere şi interese pentru acest an. Începând de la 1 ianuarie 2022 acestea se depun exclusiv online, pe platforma dedicată.

Angela Croitoru

Articolul precedentInflația se apropie de 14%. Prețurile au crescut cu peste 3% într-o lună
Articolul următorCasă distrusă de flăcări în Roznov din cauza unei prize defecte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.