0:00

Așa-i când negociezi noaptea… pierzi banii între vis și realitate!, ZCH NEWS - sursa ta de informații• „Iohannis nu mai aduce României 80 de miliarde de euro de la UE, așa cum ne anunța în iulie, după mai multe nopți nedormite. Trebuie să ne mulțumim cu 30… Curat calcul nemțesc!“, a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD la Camera Deputaților

Liberalii nu se mai sfiesc să mintă la orice nivel. Ne-am obișnuit să facă asta pe plan local, județean, acum a venit vremea celui dintâi om din stat să ne arate cât de naivi ne consideră peneliștii și ne-a mințit și el într-un mod grosolan! Este adevărat, a făcut-o zilele trecute președintele țării, când ne-a adus la cunoștință care e adevărata sumă care i se cuvine României din bugetul UE.

„Klaus Iohannis, rar și răspicat, în iulie, ne relata cu maximă mândrie cum a reușit el să aducă țării, «după patru zile și patru nopți de negocieri», nu mai puțin de 80 miliarde de euro, fonduri de la Uniunea Europeană. Cu acești bani, România ar fi trebuit să implementeze nenumărate proiecte, în toate domeniile, și așa ne-am fi revenit cât de cât pe linia de plutire, după dezastrul național liberal. Ce să vezi… a tăcut neamțul 3 luni și când a prins din nou voce, ne-a dat în moalele capului de nu ne mai revenim multă vreme! Tot rar, tot răspicat, Werner, cu mâna când la tâmplă, când la inima lui de «român sadea», a zis că avem… 30 de miliarde de euro. Păi ce-ai făcut, neamțule? Unde ai prăpădit banii românilor? Sunt 50 de miliarde care nu ies la socoteală! Să fi dormit și visat că negociezi? Și ai scăpat la microfon și ne-ai zis ce vedeai tu prin somn? Noi am crezut că ai făcut ceva pentru țară. Și 80 de miliarde de euro era o sumă mică! Dar cu 30… ne-ai adus la sapă de lemn și acum ne calci și pe grumaz, când noi speram la o gură de oxigen de la UE! Viitorul țării e sumbru și cu PNL la guvernare, șansele de a ne mai reveni sunt tot mai mici. Sper ca gura de oxigen atât de necesară, să o primim pe 6 decembrie. Schimbarea PNL va fi salvarea noastră, a românilor“, a declarat Ciprian Șerban, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților.

Așa-i când negociezi noaptea… pierzi banii între vis și realitate!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAșa-i când negociezi noaptea… pierzi banii între vis și realitate!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn iulie, președintele anunța că 80 de miliarde de euro vor fi folosiți pentru implementarea de proiecte, modernizarea infrastructurii rutiere, modernizare și construire de școli și spitale, realizat rețele de apă rece și canalizare. Rezolva toate problemele României. „Având în vedere că între timp, suma s-a redus la circa 30%, oare la ce se gândesc să renunțe liberalii? Noroc că nu mai au timp să conducă țara, pentru că ar fi vândut și pielea de pe noi! Deocamdată avem încă o tristă certitudine liberală: Iohannis nu mai aduce României 80 de miliarde de euro de la UE, așa cum ne anunța în iulie, după mai multe nopți nedormite. Trebuie să ne mulțumim cu 30… Curat calcul nemțesc!“, a mai spus deputatul Ciprian Șerban.

Articolul precedentMugur Cozmanciuc: „Construirea unui Centru Național de Sănătate centrat pe un nou spital de urgență în Neamț”
Articolul următorEugen Țapu-Nazare, PNL: ”Arsene minte în continuare! Din călău vrea să devină victimă!”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.