0:00

Arestat pentru că ar fi furat o freză agricolă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 58 de ani, din Horia, se află în arest preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru furt calificat al unui utilaj agricol. Acesta a fost reţinut ieri, 7 aprilie, de către poliţiştii Secţiei Rurale Dulceşti în urma unei percheziţii domiciliare realizată sub coordonarea procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

„Investigațiile au relevat faptul că, în noaptea de 29 spre 30 martie 2022, un bărbat de 58 de ani, din Horia, ar fi pătruns în curtea unei societăți comerciale din aceeași localitate, de unde ar fi sustras un utilaj agricol și mai multe bunuri.

În continuarea cercetărilor realizate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, la data de 7 aprilie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în localitatea Horia.

Bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției, pentru audieri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în proporție de 80%, fiind restituit persoanei vătămate”, a precizat agent Georgiana Puşcaşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În cursul aceleiași zile, magistraţii romaşcani au aprobat arestarea preventivă a bărbatului cerută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman.

Angela Croitoru

Sursa foto: utilajeagricole.ro

Articolul precedentCei şase suspecţi în cazul fabricii clandestine de ţigări de la Humuleşti arestaţi preventiv
Articolul următorDosar penal unui elev romașcan
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.