Duminică, 27 iunie, polițiștii pietreni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat de 31 de ani, din Piatra Neamț, bănuit că ar fi încălcat obligațiile ce i-au fost impuse printr-un ordin de protecție provizoriu.

Bunica bărbatului, o femeie de 80 de ani din Piatra Neamţ, este cea care a cerut emiterea acestui ordin şi tot ea i-a sesizat pe poliţişti în legătură cu încălcarea acestuia. Când a ajuns echipajul de poliție, bărbatul a încercat să fugă, dar a fost prins, imobilizat de poliţişti şi dus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

“Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț“, precizează Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Angela Croitoru

Articolul precedentȘtire actualizată: O mama își caută fiica, plecată de două zile de acasă. Fata a fost găsită după ce a stat la un prieten din Bacău
Articolul următorUn centru de vaccinare a fost închis, program redus în celelalte 17 centre din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.