reclama autocenter

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Alexandru cel Bun, a fost arestat la domiciliu (al bunicii sale), măsură valabilă 30 de zile începând de ieri și care a fost dispusă pentru mai multe infracţiuni. El a fost reţinut, în primă fază, pentru 24 de ore, poliţiştii stabilind că, pe 28 mai, pe fondul unor discuţii în contradictoriu şi a consumului de băuturi alcoolice, ar fi exercitat acte de violență asupra soției sale, de 30 de ani, din aceeași localitate.

Pe 3 iunie, bărbatul ar fi încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamţ și a pătruns în locuinţa comună unde ar fi distrus bunuri de uz casnic și obiecte de mobilier și ar fi sustras mai multe bunuri. Şi nu s-a oprit aici. În ziua următoare, polițiștii l-au depistat în flagrant în timp ce era acasă, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de evacuare temporară din locuinţă pe o perioadă de 5 luni.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de violență în familie, furt, distrugere şi încălcarea ordinului de protecţie, în formă continuată, polițiștii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Angela Croitoru

Articolul precedent16 iunie – prima zi cu 0 persoane testate pozitiv covid în Neamț, după mai bine de un an
Articolul următorEugen Țapu-Nazare: ”PNL își definește calea și liderii într-un autentic exercițiu democratic”