ambulanta 04O tânără de 17 ani, din Ghindăoani, a suferit arsuri de gradul I, pe aproximativ 15% din suprafața corporală, de la flacăra unui furtun adaptat la o butelie defectă. Din fericire, butelia nu a explodat, altfel s-ar fi produs o nenorocire.

„Vineri, 18 septembrie, în jurul orei 16.30, prin apel la 112 a fost anunțat un caz de arsură termică, în Ghindăoani. Pacienta, o tânără de 17 ani, a suferit arsuri de gradul I pe aproximativ 15% din suprafaţa corporală: regiunea feţei, faţa anterioară membru superior drept şi faţa anterioară 1/3 partea inferioară picioare. Arsura termică a fost cauzată de la flacăra furtunului adaptat la o butelie defectă. Pacienta a fost transportată de un echipaj cu asistent medical la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ”, a declarat Mihaela Olaru, asistenta șefă a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.

Tot vineri, seara, un bărbat de 32 de ani din Tămășeni, a ajuns în comă la Spitalul Muncipal din Roman după ce a încercat să se sinucidă cu medicamente și alcool. (Oana IOSUB TOMA)

Articolul precedentUn tânăr băut a intrat cu maşina în poarta Staţiei de Epurare
Articolul următorTerenul liber de la Bicaz, între imaginaţia locuitorilor şi diversele interese!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.