tigari contrabanda 06Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Albița, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit 23.820 de țigarete de proveniență Republica Moldova, ascunse în două autoturisme, în rezervoarele de combustibil ale acestora.

„În ziua de 28 august a.c., în jurul orei 04.00, la P.T.F. Albița/județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism, cetățeanul român Pavel A., în vârstă de 28 de ani. În ziua de 29 august a.c., în jurul orei 01.00, la P.T.F. Albița/județul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în țară, la volanul unui autoturism, înmatriculat în Republica Moldova, cetățeanul din Republica Moldova Alexandru D., în vârstă de 27 de ani. În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra celor două mijloace de transport și persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit, ascunse și nedeclarate, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 23.820 de țigarete de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova, ascunse în rezervoarele ambelor autoturisme”, se precizează într-un comunicat de presă al ITPF Iaşi.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării țigaretelor în valoare totală de 5.288 lei și sancționarea contravențională a celor doi cu amenzi în valoare totală de 16.000 lei. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSURPRIZE cu ginecologul de la Spitalul Bicaz: A plecat în Irlanda, cu tot cu asistentă!
Articolul următorSpitalul Judeţean Neamţ: 1.000.000 lei pentru reabilitarea Pediatriei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.